گروه ورزش|شهرآرانیوز، پیشکسوت فوتبال ایران درباره اینکه میزان جرائم تیمها رو به فزونی است و مشخص نشده که این جرائم خرج کجا میشود، گفت: «الان در فوتبال ایران هر هفته شاهد اعمال جرائم زیادی علیه بازیکنان و مربیان هستیم. سؤال من این است که پول این جرائم کجا خرج میشود؟ چرا هزینه توسعه فوتبال نمیشود؟ این سؤالات کلیدی است که مسئولان در فدراسیون فوتبال باید به آن پاسخ دهند؛ البته در حال حاضر بیش از آنکه نگاهها به سمت رئیس آینده فدراسیون فوتبال باشد، نگاهها به سمت افرادی است که میخواهند رئیس را انتخاب کنند.»
بازیکن سابق تیم ملی درباره فرایند انتخاب رئیس فدراسیون فوتبال نیز این توضیحات را داد: «ببینید در کشورهایی مثل ایران رأیگیری اینچنینی برای انتخاب رئیس فدراسیون فوتبال جواب نمیدهد. شاید تعجب کنید از حرف من، اما میخواهم به این موضوع اشاره کنم که در کشور ایران بهتر است که یک نفر رئیس فدراسیون فوتبال را انتخاب کند و رئیس جدید به آن یک نفر هم پاسخگو باشد. قبلاً وزیر ورزش رئیس فدراسیون فوتبال را انتخاب میکرد و ایکاش الان هم وزیر ورزش چنین اختیاری داشت تا رئیس فدراسیون فوتبال را انتخاب میکرد.»
پاشازاده ادامه داد: «هنوز هم باور دارم که اگر وزیر ورزش و جوانان رئیس جدید فدراسیون فوتبال را انتخاب کند، برای آینده فوتبال ما خیلی بهتر است؛ البته قانون دیگر اجازه نمیدهد، اما برای گفتن این حرف استدلال دارم و سخت بر این باورم که در کشور ما انتخابهای دستهجمعی جواب نمیدهد و کار را پیچیده میکند. نمیخواهم بحث را سیاسی کنم، اما فضای کشورهایی مانند ایران اینطوری است که انتخابهای گروهی چندان جواب نمیدهد. شما نگاه کنید در کشورهایی مثل عربستان یا امارات که فضای کشورشان مثل ایران است، وقتی یک نفر تصمیم میگیرد چه دستاوردهایی به همراه دارد. بههرحال این یک ایده و نظر است و اینطور نیست که من بگویم حرفی که من الان دارم به شما میزنم، درست است.»
پاشازاده در پایان صحبتهای خود گفت: «اگر الان حرفی بزنم ممکن است برای من بد شود؛ بنابراین کلی میگویم. قانونگذار فوتبال باید خودش فوتبالی باشد. الان یک سؤال دارم، از میان اعضای هیئترئیسه فدراسیون فوتبال، چند نفر فوتبالی هستند؟ چند نفر در فوتبال کتک خوردند، ناداوری دیدند، مصدوم شدند و اتفاقات تلخ و شیرین در فوتبال را تجربه کردهاند؟ وقتی با فضای کلی این حرفه آشنایی ندارند، تصمیماتشان دشوار میشود و خوب از آب درنمیآید. حرف من این است که فوتبالیها برای فوتبال تصمیم بگیرند، اینطوری خیلی بهتر است، اما در هر حال به هریک از کاندیداها که در نهایت رئیس شود، احترام میگذارم و امیدوارم بتواند برای این فوتبال برنامههای تازه را به اجرا بگذارد و فوتبال را از میان انبوهی از مشکلات خارج کند.»